Klantenservice

Onze eigen klantenservice helpt je graag met al je vragen en opmerkingen en wimpelt niemand af. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van de producten die we zelf in-house vervaardigen. Onze klantenservice kan direct of indirect met een meubelmaker of interieurbouwer ook specifieke vragen beantwoorden. Bekijk voor je contact opneemt met de klantenservice of je vraag beantwoord is bij de veelgestelde vragen. Je kunt de klantenservice bereiken via het formulier hiernaast, via [email protected] of op telefoonnummer 050 – 8200 337.

Van bezoekers, naar klant tot ambassadeurs

Als je een geweldige ervaring hebt bij het shoppen in onze webwinkel en je naar alle tevredenheid de bestellingen ontvangt en ons wilt aanbevelen aan vrienden, collega’s, familie of kennissen dan weten we dat we op de goede weg zijn. Wij kunnen pas groeien als we ‘ambassadeurs’ kunnen creëren. Dit is onze bedrijfsfilosofie.

Afspraak maken?

Wil je onze meubelen & woonaccessoires bekijken? Dat kan! We hebben showrooms in Groningen en Zwolle (binnenkort geopend). De showroom in Groningen is op werkdagen geopend tussen 9:00 en 17:00 uur. Regelmatig zijn we ook op zaterdagen geopend, wanneer dat is laten we weten op onze sociale media. Wil je langskomen in onze showroom, laat het ons even weten, dan plannen we even tijd voor je in. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Stel je vraag