Over ons

Wat is er leuker dan je eigen industriële meubelen ontwerpen en maken? Ze online verkopen aan iedereen in Europa die het maar hebben wil. Dat doen we elke dag weer en met veel plezier. We maken onze eigen collectie industriële meubelen samen met onze meubelmakers en metaalbewerkers. De ontwerpen komen tot stand door wat er speelt in de markt. Gebaseerd op nieuwe trends of kruisbestuivingen tussen ideeën van onze klanten en ontwerpers. Hierdoor ontstaan weer nieuwe meubelen voor onze collectie.

Bijna geen van onze industriële meubelen zie ergens anders in een meubelzaak of webwinkel. Een FØRN meubel is uniek in zijn soort en wordt nergens anders aangeboden. Onze woonaccessoires, stoelen en industriële lampen maken we niet zelf. Wij stellen deze collecties samen met andere ontwerpers en fabrikanten.

Echt en duurzaam

FØRN schenkt veel aandacht aan de materialen, afwerking en constructie van de meubels. Ons hout is echt hout. Vaak een tikkeltje robuust en in veel gevallen hergebruikt gekeurd hout. Ons metaal is echt metaal en maken alles van metaal ook in eigen huis. Ons vintage hout en steigerhout is 100% met puur natuurlijke ingrediënten geïmpregneerd.

FØRN

We zijn een groep jonge ontwerpers en online marketeers . We verkopen onze meubelen online en in onze showrooms in Groningen en Zwolle (geopend vanaf november 2017). We werken zeer nauw samen met onze werkplaatsen waar de meubelen gemaakt worden. Dit gebeurd in hetzelfde pand en onze bureau’s zijn amper 50 meter verwijderd van de werkbanken waar jouw meubelen gemaakt worden. We verzorgen het proces van A tot en met Z. De webwinkel, het ontwerp van de meubelen, jouw bestelling, de planning en transport. In onze showrooms in Groningen en Zwolle kun je een grote selectie van onze meubelen en woonaccessoires ook zien en voelen. In Groningen zit ons hoofdkantoor en de fabriek waar het allemaal gebeurd voor IndustriëleMeubelen.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We doen ons best om iets terug te doen voor de maatschappij. Jouw meubel wordt gemaakt door gediplomeerde meubelmakers. Rondom dit proces of binnen onze werkzaamheden in het logistieke gedeelte geven we ook reïntegrerende mensen of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. We werken daarom ook veel samen met organisaties die zich hard maken voor het begeleiden van deze mensen.